Erbjudanden

Föreläsning

Framgång är ett val
Mattias berättar om hur framgång är ett val. Det är viktig att hitta rätt mål för att få energi. Ändå är det bara cirka 3 % av alla människor som använder sig av målsättningar.

Läs mer

Föryngrande träning
Läs mer

Träningsbok


Läs mer

Inspirationspass

Under 90 minuter kommer jag tillsammans med er visa en stor övningsbank för att bli både snabbare och explosivare. Vi kommer betona löp och hoppteknik, men även beröra koordination, styrka och rörlighet. Ni får ett dokument på alla övningar och givetvis får ni gärna filma hela passet.

Kontakt

Fystester

Vi testar dom 5 fysiska egenskaperna: snabbhet, styrka, koordination, uthållighet och rörlighet. Jag håller i uppvärmningen och visar alla övningar. Beräknad tid är 90 min, ni får givetvis dokument och feedback direkt efter testerna.

Kontakt

Livsstilsförbättring

Hur mår du? Hur tänker du om din kropp och hälsa? Unnar du dig själv det underhåll och bränsle din kropp och själ behöver? Svaren på de frågorna kan leda fram till en ny stil på livet – en ny livsstil.
En riktig hälsomålsättning var det första som Thomas och Sinikka fick göra när dom konsulterade mig. Därefter fick dom göra hälsotester på MedicRehab för att få exakta utgångsvärden. Sedan började den inspirerande förändringen...

Läs mer

Kontakt

5-kamp i Friidrott

Vem är snabbast, spänstigast, starkast och har bäst kondition? Ni väljer vilka grenar som ni vill tävla i, favoriterna är: 60 meter, längdhopp, kula, höjdhopp, 1000 meter. Är ni lika bra som när ni gick i skolan...

Kontakt

Mästarnas Mästare

Spännande och roligt upplägg på en tävling liknande tv-formatet ”Mästarnas Mästare”. Tävlingarna är inom områden som ex. fysik, uthållighet, koncentration och precision. Tävlingar passar såväl yngre som äldre deltagare.

Kontakt