"Prestera på topp! - Föredrag"

En föreläsning med friidrottarna och coacherna Mattias Sunneborn och Peter Nilsson. Vad är det egentligen som gör att vissa lyckas och andra inte? Är det en hemlig formel? Kan alla prestera på topp? Detta är några av frågorna som Mattias och Peter svarar på. Så ta del av ett interaktivt föredrag med friidrottslegenden Mattias Sunneborn och organisationscoachen Peter Nilsson där de delar erfarenheter, tips och framgångsnycklar för att prestera på topp både privat och i organisationer. Intentionen är ökad förståelse för vad det är i kommunikationen med mig själv och andra som gör att vissa lyckas och andra inte.


"Prestera på topp! - Utveckla din ledningsgrupp till topprestation"

Är du trött på ineffektiva möten, dåligt fokus, individuellt arbete (istället för effektivt samarbete som EN ledningsgrupp) och ineffektiva tillstånd i din ledningsgrupp, så är det här något för dig. I samarbete med Peter Nilsson (Framtidens Team) så tränar vi ledningsgrupper att prestera på topp när det handlar om kommunikation, målsättning och tillståndsfokus.  Få en bra start genom en 4 dagars "basträning" där du ger ledningsgruppen en perfekt grund (gemensam referensram) att stå på för att kunna prestera på topp, eller så följer vi ledningsgruppen under ett år och gör det som "krävs" för att lyfta gruppen till "rätt nivå". Kontakta peter@framtidensteam.se så berättar vi mer om detta!

Mattias Sunneborn: Första svensk över 8 m i längdhopp -91. Fortfarande landslagsman vid 43-års ålder och har 2013 satt 3 st världsrekord för veteraner. Arbetar idag som tränare, utbildare, och inspiratör (www.sunneborn.se). Peter Nilsson (www.skarpdig.com), certifierad Kommunikolog. Arbetar idag som organisationscoach, föredragshållare, utbildare och författare. Arbetar och arbetat med kunder såsom Scania, SEB, SHB, Carlsberg, Div Kommuner, Galatea, Räddningstjänsten, mm. Gammal friidrottare med JSM silver som främsta merit och numera aktiv inom veteranfriidrotten tillsammans med Mattias. Lever efter mottot: "Den som inte tror han kan vinna har redan förlorat!"Referens: http://personligatranaren.mabra.com/forelasning-med-sunneborn/