Referenser

KST Infoservice

kan varmt rekommendera Mattias föreläsningar.

En av Sveriges främsta idrottsmän genom tiderna delar med sig av sina
erfarenheter.

Mattias berättar med entusiasm om målsättning, drivkraft, kost & hälsa.
Då Mattias med sin starka personlighet och kända idrottskarriär
verkligen är målsättning personifierad var denna stund tillsammans mycket givande. Våra tre företag inom Grafisk industri befinner sig i en omtumlande marknad.

Tydliga mål, tjänster och gemensam drivkraft kommer att vara nyckeln för
oss till framtida affärer.

Vi tackar för en inspirerande stund tillsammans!
Roger Hall med personal.
VD
KST Infoservice
http://www.kst.se

Ventim AB

Vi på Ventim AB är mycket nöjda med den föreläsning som Mattias Sunneborn genomförde med oss.

Då vårat försäljnings arbete på Ventim AB baseras mycket på motivation hos medarbetarna, samt på struktur och planering för att nå uppsatta mål, passade Mattias utmärkt som föreläsare.

Hans sätt att agera som föreläsare engagerade hela gruppen och många medarbetare gick därifrån med ny insikt i hur viktigt det är med målstyrd planering och betydelsen av hur hälsan påverkar ditt dagliga arbete och möjligheten till att prestera ett bra arbete.

Jag kan därför, som företagsledare för Ventim AB, varmt rekommendera andra företag att använda Mattias som föreläsare i deras organisationer/grupper"


Thony Lundell, VD - Ventim A

Torsviks skola

I samband med Torsviks skolas hälsovecka, läsåret 2005, erbjöd sig Mattias
Sunneborn i egenskap av förälder och hälsocoach att samtala med
klasserna F-5.

Samtalet resulterade i att elevernas ökade sin medvetenhet om vad de bör
ä ta och föreslog själva bland annat att ta bort oboy och ljust bröd från
mellanmålet.

Mattias lyckades förmedla till eleverna vikten av att äta rätt.
Detta blev en bra startpunkt och del i skolans hälsoinriktning.
Karin Brodén Andersson, rektor F-5 i Torsviks Skola

AF Måleri

Mattias Sunneborn är en person som fick mina anställda att verkligen se möjligheterna med idrottsliga målsättningar och att överföra dem till verkliga livet inom arbete och privatliv.

Mattias utbildning är genomtänkt mellan idrotten och vardagliga livet, hans genomlevda principer återger han på ett mycket proffsigt sätt.

Vi på AF Måleri & Byggentreprenad AB uppskattade Mattias närvaro och utbildning till 100%.

VD Patrik Adolfson

FC Mellan

Din föreläsning satt klockrent på utvecklingsträffen för friidrottare mellan 15-22 år! Ungdomarna förstod vikten av att ha ett TYDLIGT MÅL inprogrammerat i systemet. Eftersom all kommunikation sker på mottagarens villkor, så vet man ju aldrig hur ens budskap tas emot. Men det här satt perfekt. Tack för hjälpen och lycka till med den nya "karriären". Vi hör säkert av oss igen! Håkan Stenbäck
Ordf FC Mellan

Färjestadens GIF

Mattias Sunneborn var på plats på Tallhöjden i Färjestaden i lördags och höll en föreläsning för FGoIF:s ledare. ”Det måste funka från styrelse till tränare, spelare och föräldrar. Är man bara lyhörd och lyssnar kan man utvecklas mycket. Klubbens jobb är helt rätt nu, säger Sunneborn”, som jobbat med ö-klubben tidigare...

BOO FF

Mattias,
Tack för ett jätte bra föredrag! Tror att det väckte många tankar hos killarna. Vi kommer be dem skriva ner sin egen målsättning och lämna in den till ledarna som underlag bl.a för individuella samtal framöver. Mina egna reflektioner över din presentation var att du har en stor trovärdighet p g a din egen framgång som idrottsman. Det är oerhört tydligt att det är individen själv som styr en eventuell framgång.
Vi vill gärna fortsätta samarbetet med dig och hoppas att du är intresserad av det. Det lättaste är naturligtvis att vi önskar oss något, men jag tycker det är bättre att fråga dig. Vad du tror du kan bidra med och skulle tycka vara kul att göra. Fundera på frekvens och tidsåtgång, krav på lokaler osv.
Målsättningen är att komma igång så fort som möjligt. Än en gång TACK!
Sune Nilsson
Vice ordförande i BOO FF

Elitidrottsskolan

Mattias har den erfarenhet av de val som elitakta tvingas ta ställning till som jag gärna vill att våra kommande elitaktiva skall få ta del av. Mattias medryckande och stimulerande inställning till en satsning på elitidrott gör att våra kommande elitaktiva får bra saker att ta ställning till.

Anders Rydén, Svenska Friidrottsförbundet, projektledare Team Eniro/Elitidrottsskolan

Metso Paper

Friskvårdstimmen – en viktig förmån

Den 16 april, var det nästan på dagen fyra år sedan vi på Metso 
Paper och Panelboard fick vår friskvårdstimme. Det firades med en 
intressant föreläsning med Mattias Sunneborn, frågesport, 

Huddinge AIS

9 november 2006 Sponsorträff med Mattias Sunneborn
På tisdagen var Huddinge AIS sponsorer inbjudna till en lunchträff, med först ett uppskattat föredrag med Mattias Sunneborn om bl.a. målsättningens betydelse.
Efter denna lärorika stund så fick vi intaga en god lunch på Viking Lines m/s Gabriella.
Vi tackar både Mattias och förstås Viking Line för denna trevliga stund.

Kenneth Andersson
Ordförande Ekonomikommittèn
Huddinge AIS  Friidrott

Spårvägens Friidrottsklubb

Vi använder Mattias Sunneborn i det interna arbetet. Med sin långa erfarenhet av att sätta upp mål, arbeta mot dem och ständigt sätta upp nya, inspirerar han andra att göra detsamma.

Mattias är med och föreläser för våra ungdomar, juniorer och seniorer. Han är alltid lika uppskattad. Han har ett tydligt budskap.
Mattias har varit med och tävlat för Spåret under de senaste åren och är ett föredöme för våra aktiva i klubben. Han uppträder professionellt och uppfyller sina åtaganden och skyldigheter på ett förträffligt sätt.
Jan Kowalski
Ordförande Spårvägens Friidrottsklubb

Svenska Friidrottsförbundet

Tack för din medverkan på löpträningsutbildningen. Vi har fått genomgående positiva svar från kursdeltagarna. 
Du har fått mycket beröm och det enda de hade att klaga på var att du fick för lite tid. Det får vi tänka på till nästa gång. 
Du har en förmåga att nå fram till människor och man ser hur de tar in allt du lär ut. Med din positiva ledarstil verkar du
också som en inspiratör och jag är säker på att de tar med sig mycket av det du lärde ut i sina egna roller som tränare. Kent Claesson
Medel -långdistanslöpning
Svenska Friidrottsförbundet

Fria Gymnasieskolan

Vi, både lärare och elever, är mycket nöjda med föreläsningen. Det var konkret, generöst med egna erfarenheter och samtidigt presenterat med glimten i ögat och bra kontakt med åhörarna. Nedan är några citat från utvärderingen med eleverna, jag hoppas vi kan hitta tillfälle till samarbete även i fortsättningen. Det var grymt intressant att lyssna på honom, och jag tycker det var väldigt kul att han berättade om sig själv så mycket. Det gjorde det hela mer verkligt och inspirerande. Jag fastnade speciellt för en grej han sa, han sa något i stil med att "tiden är nu och det finns ingen tid att ödsla". det fick mig att tänka till, man ska ta tag i saker och inte låta det ligga liksom.
Fredrik Oderborn
Fria Gymnasieskolan i Haninge

Finlands Svenska Idrott

03.02.2008
Svenske friidrottaren Mattias Sunneborn öppnade FSI:s nya barn - och ungdomsledarutbildning lördagen den 2.2. Nu är det dags för utbildningsstart i Pargas och i Esbo. FSI:s nya barn - och ungdomsledarutbildning i Vasa 2.2  samlade kring 60 deltagare. Mattias Sunneborn inledde med en varierande föreläsning som innehöll allt från hans egen karriär inom idrotten till målsättningar och träningsplanering. En entusiastisk åhörarskara fick följa med Sunneborns målsättningar genom livet och samtidigt få egen inspiration som tränare och ledare inom den egna idrottsgrenen.

Stig H-Akademien

Stig H Johanssons stipendiefond har idag utsett Michael Lönborg och Jenni H Åsberg till 2009 års stipendiater och de
får vardera 40 000 kronor för att utbilda sig inom travsporten. Michael och Jenni blir tillsammans med tidigare
stipendiater även medlemmar i Stig H-akademien.

Vasaloppet

Vi hade en riktigt bra dag med Mattias igår!
Både föreläsningen och träningspasset var mycket bra och inspirerande! Tack Mattias!!
Vi känner av träningsvärk lite överallt idag, så det är precis som det ska vara..
Överhuvudtaget är känslan att Vasaloppsfighten är en mycket bra sporre för alla att tänka hälsa både avseende motion och kost, i både smått och stort.

Vasaloppshälsningar
Karin Svärd
Administrativ chef Vasaloppet

SISU Gotland

Gotlands Tidningar: Mästare sporrade med mål
Av CarlHenrik Fridén. Uppdaterad 2011-03-31
ALLMÄNT: Tidigare Europamästare och färsk världsrekordinnehavare.
Då gäller det att ha en målsättning.
- Det är som en GPS. Skriv upp vad du vill uppnå, säger han.